Amatőr írók műveit várjuk, irdide.send@gmail.com

Amikor elértél hatalmat és pompát, rájössz, hogy azok az évek hiába teltek el, mert semmi sem olyan maradandó, mint egy papírra vetett gondolat.

Tisztelt Amatőr Írótársak,

Üdvözöllek benneteket az "Írd ide a történeted" honlapon!

Ezt a site-ot néhány barátommal ötöltük ki azért, hogy bárki, akinek érdekes történet van a tarsolyában - legyen az kitalált, tupírozott vagy akár valós - ide elküldhesse. Ezért kérlek, írjatok sztorikat, egyperceseket vagy novellákat és küldjétek el a lenti szempontoknak megfelelően. A küldésnek feltétele nincs. Nem baj, ha nincs diplomád (az sem, ha van), vagy ha még soha, sehol, semmid sem jelent meg. Csak írd meg a sztorit és küldd el. Nem szeretnénk az írásokat úgy beállítani, mintha a miénk lenne, ezért kérlek, írd meg mellé neved, vagy állneved vagy ha névtelen szeretnél maradni, írd meg azt. Ha mást nem találok, szerzőnek azt az e-mail címét fogom beírni, amin az üzenet érkezett. Ha van blogod, kérlek add meg a linkjét és ha az olvasónak tetszett amit írtál, azonnal rá is klikkelhet. Amint látjátok, itt még csak néhány rövid történet van (KLIKK a novellákra), ezeket én írtam kedvcsinálónak, de remélem nemsokára a ti műveitek is ott sorakoznak majd mellettük.
Szóval írjatok és küldjétek el, előre is köszönet érte.

Kérlek, a formátumban kövessétek a következő szempontokat:

A történetet az irdide.send@gmail.com címre várjuk.
Kérlek benneteket, a történetet word formátumban küldjétek.
A történet legyen rövid (lsd a már itt lévő / max 2 word oldal).
Az üzenetben kérlek adjatok meg egy nevet, vagy ha inkognítóban szeretnétek maradni, írjátok meg azt. Mint fent már írtam, ha semmilyen a szerzőre utaló elemet vagy információt nem találok, a küldő e-mail címet fogom megadni szerzőként a novella mellett.
Ha van blogotok és szeretnétek, hogy műveiteket látva az olvasó azonnal "rátok klikkelhessen" küldjetek hozzá linket.

Az anyagiakhoz - meglepetés itt sajnos senkit nem fog érni - klikk ide.

Az üzeneteket és műveiteket nagyon köszönjük,

írjatok

üdv

Az "Írd ide a történeted" csapata

Vajda Miklós